به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژه های خود نوشت:
سازندگی درحالی که عکس تمامقد صفحه خود را به تصویر گوجه فرنگی اختصاص داده و با اشاره به بیثباتی قیمتها در اقلام مختلف مینویسد: قیمت کالاها حتی برای یک هفته پایدار نیست. صنایع خودروسازی خواستار گران کردن ۴۰ درصدی قیمت محصولات خود هستند.
برخی محاسبات آماری تایید میکند حسابهای پشتیبان بانکی به عنوان یکی از دلایل اصلی رشد نرخ نقدینگی، طی چند ماهه گذشته نزدیک به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی به کشور تحمیل کردهاند و با این حساب تورم ۱۳/۵ درصدی شهریورماه احتمالا در مهرماه به اعداد بالاتری میرسد. همگی این اتفاقات در حالی رخ میدهد که کشور از نظر تامین منابع ارزی دچار بحران نیست. درحالی که درد و درمان مشخص است ولی هیچ مسئول دولتیای جرأت تصمیمگیری قطعی در مورد نرخها را ندارد.
مدیران دولتی در دهه هفتم عمر خود دچار بحران بیتصمیمی شدهاند. تعدادی از آنها بهانهگیریهای نهادهای نظارتی را دلیل رفتار خود میدانند و عدهای دیگر هم تدبیری برای این روزهای اقتصاد ندارند. اقتصاد کشور به این ترتیب بیش از ترامپ، از بیانگیزگی مدیران ضربه میخورد. گفته میشود هفته گذشته به کشتیهای نزدیک به بنادر جنوبی کشور اعلام شده بود که بنادر امکان ایجاد امکانات پهلو گرفتن برای آنها را ندارند. این خبر به گوش یک مقام علیرتبه میرسد و تذکر شدید او درهای گمرک را باز میکند به طوری که تنها از یک گمرک آمار ترخیص روزانه ۲۰۰ کانتینر به بیش از ۴هزار کانتینر رسیده است. این درحالی است که در دوره حضور کرباسیان در وزارت اقتصاد و با نظارتها و فشارهای او گمرکات به مرحله ترخیص روزانه و برخط رسیده بودند. این اطلاعات نشان میدهد که اقتصاد خطر جدی «مدیران بیانگیزه و تصمیم» قرار گرفته است.
یادآور میشود اعضای کارگزاران طی چند ماه اخیر، ضمن انتقاد از آشفتگیهای تصمیمسازی در دولت، از ادبیاتی نظیر دولت سرگشته، دولت بزم نه دولت رزم و «چوب خشک بهتر از این دولت میتوانست مدیریت کند»، استفاده میکنند و این درحالی است که عضو مرکزیت این حزب (جهانگیری) معاون اول رئیسجمهور است.